Articles

De nieuwe restauranteigenaar Jen Royle deelt haar favoriete dingen

Chefs

sportverslaggever die chef-kok Jen Royle is geworden, deelt haar favoriete speeldaggerechten, fitness-gerelateerde vondsten en meer.

door Scott Kearnan * 3-4-2019, 11:14 uur

toegewijde fijnproevers en restaurantnieuwsters zijn dol op de Feed. Schrijf u nu in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Foto door Lizzy Barrett

net op tijd voor de openingsdag—en vers uit de lancering van haar North End italiaanse restaurant, table by Jen Royle—deze sassy Sport verslaggever geworden chef-kok deelt haar favoriete sport Grub, fitness-gerelateerde vondsten, en meer.

Brew
Amstel Light

” het enige wat erger is dan wakker worden met stekende hoofdpijn is pissig worden in de derde periode van een NHL spel omdat de bierverkoop is afgelopen. Als ik mijn keuze heb, krijg ik een Amstel Light fles.”

verkrijgbaar bij Hanover Wine & Spirits, North End.

Snack
Monument Restaurant & Tavern Chicken Wings

” Wings rule the world. Als je naar de NBA finale kijkt en je eet ze niet op, dan doe je het verkeerd. Voor mij is er niets beter dan de hout-vuur-geroosterde vleugels op deze plek in Charlestown.”

Carb Craving
TD Garden Pretzels

“I love a good hand-twisted creation with salt and sesam seeds-no mosterd!maar ze zijn als eenhoorns, moeilijk te vinden. Hoewel ik heb gemerkt dat de beste pretzels meestal worden gevonden buiten stadions, mijn favoriet in de stad is de zogenaamde Boston Pretzel verkocht bij TD Garden.”

Smoothie Spot
The Juicery

” na een leuke boot-camp fitnessles op de Greenway loop ik naar de Juicery in het noorden. Ik krijg de groene licht smoothie. Het heeft ananas, spinazie, boerenkool, dadels, OJ—en een vleugje magie.”

Tailgate Hack
Coleman RoadTrip LXE Grill

” Er is niets cooler dan grillen op een parkeerplaats met vrienden en binding met achterklepburen wanneer u onvermijdelijk ketchup moet lenen. Iets wat ik altijd inpakken voor het feest is deze Coleman grill. Hij vouwt op als een strijkplank en past perfect in de kofferbak van uw auto.”

beschikbaar op coleman.com.

Top Dog
Nathan ‘ s Famous All-Beef Franks

“elke keer dat je een stadion binnenkomt, omarm de hot-dog liefhebber erin. Thuis ga ik met Nathan voor de natuurdarm. Het draait allemaal om de crunch! Ik hou van mijn honden New England stijl: gestoomd in een split-top roll.”

beschikbaar bij Star Market, Back Bay.

Calorie Burner
The Ring Boxing Club

“zelfs na jaren softbal en hockey op de middelbare school en de universiteit, zag mijn lichaam er nooit beter uit en voelde ik me beter dan toen ik begon met boksen. Mijn favoriete manier om calorieën te verbranden is door deze Brighton boxing club te versieren. Vraag naar Tommy, hij zal voor je zorgen.”

foto door Lizzy Barrett (chicken wings, pretzel, The Juicery, hot dog, boxing club); iStock (Amstel); Courtesy photo (grill)