Articles

Muncie Dragway voitti IHRA Division 5-Joukkuefinaalin

Muncie Dragway päätti Yhdysvaltain 131 voittoputken IHRA Division 5 Summit-Joukkuefinaalissa

MARTIN, Mich. – Muncie Dragway apajille kotirata ja puolustaa mestareita US 131 Motorsports Park voittaa International Hot Rod Association (IHRA) Division 5 (Thunder) Summit Team Finals viikonloppuna.

IHRA Summit Team Finals

kahtena edellisenä vuonna toiseksi sijoittunut Muncie vei divisioonan 5 isännät 80-76winiin. Tapahtumassa oli osallistujia tusinasta Theetop-kappaleista Keskilännessä ja Kanadassa.

muut kilpailuun osallistuneet kappaleet olivat: Bunker Hill Dragstrip, Grand Bend Motorplex, Great Lakes Dragaway, Marion County International Raceway, Mid-Michigan Motorplex, Osecola Dragway, St. Thomas Raceway Park, Ubly Dragstrip, US 41 Motorplex ja Wisconsin International Raceway.

Muncie Dragway

päätapahtumaan osallistuneet Kilpa-ajajat osallistuivat Gambler ’ s racesiin ja ”Best of” – palkintogaalaan.

Main Event:

Top

Wes May (Muncie) voitti virheellä, kun päätöskierroksen vastustaja Steve Riggins (Muncie) sytytti punaisen. May sai .032 reaktioaika yhdistettynä 7.923 kulunut aika 59.82 mph. Riggins oli … 500 aloittaa ennen kuin menee alas radan 7.590 sekuntia 59.00 mph.

Mod

Jim Sebrightilla (US 131) oli voittopaketti 5.801 at 113.78 mph vastaan 5.80 dial-in, yhdessä .020 reaktioaika. Mark Howard (US 131) sijoittui 6.148 sekunnin aikavälillä 114.30 mph vastaan 6.16 dial-in ja .037 reaktioaika.

Katu

Ken Hansenilla (Mid Michigan) oli kulunut 8,716 aika 73.25 mph vastaan 8.70 dial-in voittaa. Brad Talbot (Grand Bend) oli nopeampi startissa .026 to .040, mutta ei ollut niin lähellä dial – in kanssa 7.77 toisen ajaa 85 mph vastaan 7.72 dial-in.

Junior Dragster

Connor Jensen (US 131) juoksi 7,963 sekunteja 80.34 mph vastaan 7.93 dial-in kanssa .093 reaktioaika. Arnold Fox (Grand Bend) sijoittui Kakkonen kanssa 8.085 sekunnin aikavälillä 78.25 mph vastaan 8.04 dial-In yhdessä .110 reaktioaika.

muut tulokset

Joukkuekapteenien Kisa

Steveys (US 41) oli voittaa vaivaa 9.04 sekuntia juosta vastaan 9.03 dial-in, pariksi a .191 reaktioaika. Ashley Finney (Osceola) ylsi 10,648 sekunnin erolla 10,59 kellottajaan a: lla .129 reaktioaika.