Articles

Muncie vinder IHRA Division 5 Holdfinaler

Muncie slutter US 131 vindende række ved IHRA Division 5 Summit Team Finals

MARTIN, Mich. – Muncie kantet hjemmebane og forsvarende mestre US 131 Motorsports Park for at vinde International Hot Rod Association (IHRA) Division 5 (Thunder) Summit Team Finals i løbet af helgenen.

IHRA Summit Team Finals

Muncie,der var færdig som nummer to til US 131 de foregående to år, tog en 80-76 vinder over Division 5 værter. Arrangementet indeholdt poster fra et dusin af de øverste spor i Midtvesten og Canada.

andre spor, der deltog, var: Bunker Hill Dragstrip, Grand Bend Motorpleks, Store Søer Dragekørsel, Marion County International løbebane, Mid-Michigan Motorpleks, Osecola-trækvej, St. Thomas Racevejspark, Ubly Dragstrip, US 41-motorsporten og den internationale racerbane.

Muncie træk

førendeop til hovedbegivenheden deltog racere i gamblerens løb og “Best of” – priser.

Main Event:

Top

Vi kan (Muncie) vandt på en fejl, når sidste runde modstander Steve Riggins (Muncie) rød-tændte. Maj havde en .032 reaktionstid kombineret med en 7.923 forløbet tid ved 59.82 mph. Riggins havde en -.500 start før du går ned ad banen i 7.590 sekunder ved 59.00 mph.

mod

Jim Sebright (US 131) havde den vindende pakke af 5.801 ved 113.78 mph mod en 5.80 Dial-In, sammen med en .020 reaktionstid. 131 sluttede med et 6.148 sekunders løb ved 114.30 mph mod en 6.16 dial-in og en .037 reaktionstid.

gade

Ken Hansen (Mid Michigan) havde en 8.716 forløbet tid på 73,25 mph mod en 8,70 dial-in for sejren. Brad Talbot (Grand Bend) var hurtigere i starten .026 til .040, men var ikke så tæt på dial-in med en 7,77 sekund-run på 85 mph mod en 7,72 dial-in.

Junior Dragster

Connor Jensen (US 131) ran 7.963 sekunder ved 80.34 mph mod en 7,93 dial-in med en .093 reaktionstid. Arnold ræv (Grand Bend) færdig andenplads med en 8.085-sekunders løb på 78.25 mph mod en 8.04 dial-In sammen med en .110 reaktionstid.

andre resultater

Team Captains Race

SteveKeys (us 41) havde den vindende indsats med en 9,04-sekunders løb mod en 9,03 dial-in, parret med en .191 reaktionstid. Ashley Finney (Osceola) lavet en 10.648-secondpass mod en 10.59 dial-in med en .129 reaktionstid.