Articles

waar Brunch je?

als je op Instagram in Chicago bent geweest, heb je het LondonHouse-dak gezien. Influencers massaal naar dit prachtige dek, 22 verdiepingen hoog. Van bovenaf kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het centrum en de rivier—maar wat nog belangrijker is, U kunt genieten van een brunch.

London House Brunch

LondonHouse nodigde ons uit voor een gratis maaltijd, en ik greep de kans om het uitzicht zelf te zien, en niet alleen op mijn feed. En natuurlijk, om een foto te maken.

u neemt een lift naar de 21e verdieping, waar zich een overdekte bar bevindt. Als je brunch in de 21e bar, LondonHouse biedt bodemloze mimosa ‘ s voor $35. Hoewel verleidelijk, ik was niet beïnvloed van mijn missie naar Instagram The view, dus gingen we verder. We klommen trap naar de 22e verdieping, het verlaten van een uitgestrekte patio, met een prachtig uitzicht op de Wrigley gebouw klokkentoren.

Het LondonHouse dak biedt schaduwrijke zitplaatsen, wat een noodzaak was omdat we zo hoog waren dat we in principe vlak naast de zon stonden. Tegen de tijd dat we aankwamen, was de patio bruisend met groepen die genoten van de lounge zitten en geduldig wachten op hun beurt om een foto te nemen van de toplocatie aan het einde van de patio.

London House Brunch

mijn vriend, Cam, en ik kregen een hoge top in de hoek en begonnen te kijken naar de indrukwekkende drank selectie. LondonHouse serveert uw traditionele brunchdrankjes, samen met verschillende verleidelijke cocktails. Ik landde op de seizoensgebonden sangria, die pochte een souvenir Beker. Cam heeft een Kauwgombalhoofd besteld bij Three Floyds brewing.

mijn sangria werd geserveerd in een wijnglas, dus ik kan geen verslag uitbrengen over de kwaliteit van de souvenirbeker. De drank was zoeter dan fruitig. Terwijl het ijs verfrissend was in de hitte, werd het snel verwaterd. Ik wou dat ik in plaats daarvan had gekozen voor een van hun mimosa ‘ s.

London House Brunch

om onze maaltijd te beginnen, bestelden we de Giant donut om te delen. We discussieerden over hoe groot een gebakje moest zijn om de benaming ‘reus’ te verdienen.”De server bracht ons een flinke ring, besprenkeld met room, bestrooid met poedersuiker, en gevuld met bessenjam. Het was nog warm, waardoor een mooie folie aan de koele bessen. Ik schoof mijn helft naar beneden en wenste dat de gigantische donut nog reusachtiger was geweest.

London House Brunch

voor de hoofdplaat ging Cam met de lamshee, met een kippenei en mosterdbarbecuesaus. Het kwam in een funky kom en twee lamsribben onder een gebakken ei, met wat uien en groenten. Het vlees op het bot achterlaten liet het sappig; maar moeilijker om netjes te eten. Het was een kleinere portie, dus split een voorgerecht van tevoren als het lam naar je roept.

London House Brunch

Ik raadpleegde de serveerster en landde op de koning krab Benedict. Het was een nieuw gerecht voor de brunch menu, en ongelooflijk populair. Geserveerd op een Engelse muffin met erwten ranken, greens, en een hoop geraspte krab, gegarneerd met gepocheerde eieren. Het kwam met een kant van het ontbijt aardappelen. Ik was onder de indruk van de royale hoeveelheid krab die ze opgenomen, maar de greens waren stalky en bitter, waardoor de krab smaak bitter ook. Het was duidelijk gewoon een slechte partij van producten, dus ik geborgen wat ik kon en smaakte op mijn aardappelen.

View this post on Instagram

A post shared by Kirsten Ballard (@kirstentheamericangirl) on Jul 29, 2019 at 8:31am PDT

After we finished our meal, I got my photo by the side of the balcony, making me a true Chicagoan finally! En terwijl slechte producten mijn maaltijd verpestten, zou ik zeker terugkomen voor de grootformaat cocktails en het uitzicht.

de BITCHES zeggen: drie champagnefluiten

LondonHouse rooftop is perfect voor drankjes en snacks, met uitzicht dat niet te verslaan is, maar je kunt het brunchmenu overslaan ten gunste van hun andere aanbod. LondonHouse serveert brunch op zaterdag en zondag van 10 tot 15 uur